210 4137465      210 5577800
Δευ — Παρ: 8 π.μ. — 5 μ.μ.

Ιστορία

Η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995 στον Πειραιά, με σκοπό να παρέχει στην αγορά της εποχής συνδυαστικές υπηρεσίες αξιόπιστων διεθνών μεταφορών. Το 2005 η εταιρία επένδυσε στην συνδυαστική-εφοδιαστική αλυσίδα μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων (Logistics) ιδρύοντας υποκατάστημα αποθήκης στον Ασπρόπυργο Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες αξιόπιστης αποθήκευσης σε κτίριο 2.500 τ.μ καθώς και υπηρεσίες διανομής. Το 2009, Η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ αναπτύσσεται με την ανέγερση επιπλέον 1.500 τ.μ στεγασμένων εγκαταστάσεων προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των πελατών της.

Το 2018 είναι ένα σημαντικό έτος καθώς η εταιρεία επένδυσε σε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής με τις εργασίες να ξεκινούν το Μάιο του έτους. Μόλις σε λιγότερο από ένα χρόνο, το 2019, η νέα ιδιόκτητη μονάδα άρχισε να λειτουργεί φιλοξενώντας εμπορεύματα 4000 παλετών.

Σήμερα η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ και το υποκατάστημα της απασχολούν 20 άτομα. Είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία πιστοποιημένη με AEOF και ISO 9001:2015, χρησιμοποιώντας προς την κατεύθυνση της πιστοποίησης αλλά και εξέλιξης της, σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες δομές, εξοπλισμούς και συστήματα. Η ευέλικτη δομή διαχείρισης της εταιρείας και o κεντρικός έλεγχος εξυπηρετούν τις εξατομικευμένες logistic ανάγκες των πελατών‐συνεργατών της. Οι συνεργασίες με τους τελευταίους είναι (και οι νέες γίνονται) μακρόχρονες βασιζόμενες στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Το άρτια εκπαιδευμένο, αφοσιωμένο και έμπειρο προσωπικό σε συνεργασία με ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών και πρακτόρων σε όλες τις ηπείρους παρέχει την καλύτερη κατά περίπτωση επιλογή μεταφοράς σε ισχυρές και αναγνωρισμένες στον κλάδο τους εταιρείες από διάφορους τομείς παραγωγής και εμπορίου όπως πετροχημικά, χημικά, πρώτες ύλες πλαστικών, ιχθυοτροφές, ζωοτροφές, λιπάσματα και είδη χονδρεμπορίου. Στατιστικά, η εταιρεία διαχειρίζεται διεθνώς περισσότερα από 12.000 teus ανά χρόνο και το υποκατάστημα της αποθήκης φιλοξενεί 7000 παλέτες και διακινεί 400 παλέτες ημερησίως, στοιχεία που καθρεφτίζουν την αποδοτικότητα της εταιρείας και την προτίμηση της αγοράς για τις υπηρεσίες της.

Η αξιοπιστία, η επαγγελματικότητα και η εξειδίκευση είναι θεμελιώδεις αρχές της καθημερινής μας λειτουργίας και της αναπτυξιακής μας προοπτικής για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεταφοράς και αποθήκευσης.
 

Κεντρικά Γραφεία

34ου Συντάγματος Πεζικού, αριθμός 5, Πειραιάς 18532,
Αττική

210 4137465

info@transorient.gr

Οδηγίες Πρόσβασης

Εμπορευματικός Σταθμός

Θέση Μπεναρδή, Παναγίας Σουμελάς, Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος 19300, Αττική

210 5577800

translog@transorient.gr

Οδηγίες Πρόσβασης